Megnyitott az új műhelyünk!


 Megnyitottuk az UlmanSails égisze alatt működő vitorla javító műhelyünket!


Hol találsz minket?
Balatonfűzfőn, a Jókai utca 19-21. alatt  találsz minket, de az azzal párhuzamos Zombor utcából (hátulról) a legegyszerűbb bejönni hozzánk.(Zombor utca 27-31.)
Nyitva tartás
A műhely hétfőtől péntekig 9-17:30-ig tart nyitva. Sokszor bent vagyunk tovább is, de  nyitvatartási időn kívül biztosan elérhetőek vagyunk a 30/586-3737-es telefonszámon. Sürgős esetben bármikor lehet hívni minket!
Miért vásárolj tőlünk vitorlát?

Az általunk forgalmazott UllmanSails vitorlák mérnöki tervezés és professzionális gyártási folyamat eredményeként készülnek el, azokat a világ egyik legnevesebb vitorlatervezője és készítője - Pablo Soldano - rakja össze. Akár olcsóbb árfekvésű túravitorláról, akár a high-tech versenyvitorláról van szó, megteszünk mindent, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki a hajód teljesítményéből. Erre az UllmanSails márkaneve a garancia.

Miért jó velünk javíttatni a vitorlát?
Az általunk rendbe tett vitorlák a műhely által biztosított magas szintű szakmai háttérnek köszönhetően olyan többlettel bírnak, ami miatt meghálálnak majd minden percet, amit vitorlázással töltöttél.
A lehető legrövidebb határidővel dolgozunk, hiszen tudjuk, hogy milyen fontos, hogy már másnap vízen lehess.

Az új vitorlával együtt tudást is átadjuk
Ha vásárolsz tőlünk, megmutatjuk, hogyan kell beállítani az új vitorlát, hiszen a sebesség nem csak a szabáson és az anyagon múlik. Ehhez rendelkezésre áll csapatunk edzőmotorosa, és a szaktudás, amellyel segítünk a korrekt vitorla beállítás elsajátításában.


Mindenre felkészültünk
Óriási raktárkészlettel rendelkezünk, legyen szó bármilyen dacronról vagy a legújabb fejlesztésű membrane anyagokról, minden típusú és gyártmányú vitorlához rendelkezünk anyagokkal, hogy minél láthatatlanabb legyen a javítás. A kiváló minőségű gépeink, a sport szeretete, a folyamatosan fejlesztett tudás és a kiváló anyagok használata garantálja a tökéletes végeredményt.

MELGES 24!!! FONTOS!
Műhelyünk a Melges24 Európa Kupa ideje alatt, április 26-28. között 0-24 órás nyitva tartással áll a versenyzők rendelkezésére, hogy egy nap se kelljen feladni a versenyt!
A versenyt megelőző napon pedig Pablo Soldanoval együtt rendelkezésedre állunk, ha hajó-, vagy vitorla beállítási kérdéseid vannak!
 

Számunkra nem csak egy vagy az ügyfelek közül, hanem Te vagy az Ügyfél! Legyen szó egy egyszerű élkötél cseréről, vagy egy komolyabb átszabásról, egy optimist vitorláról vagy egy hatalmas code0-ról, minden munkánk egyformán fontos számunkra!

A vitorlák leadhatóak már Budapesten is, a Csepregi Vízisportnál.

SOS javítás miatt hívj minket a 30/586-3737-es számon!