Túrázóknak ajánlott


Túravitorlák
 

Az Ullman Sails tisztában van azzal, hogy a túravitorlák esetében másképp kell gondolkozni, mint a OneDesign vitorláknál.  Ahelyett, hogy tömeggyártású túravitorlákat tartanánk raktáron, inkabb egyedi vitorlákat készítünk a megrendelő pénztárcájához, vitorlázási stílusához, a hajó paramétereihez igazítva. Tapasztalt vitorlakészítőink odafigyelnek arra, ami a vásárlónak a legfontosabb: hogy minden vitorla tökéletesen passzoljon a hajóhoz.
Készséggel adunk tanácsot anyagválasztással, UV védelemmel, roll-rendszerekkel, vitorla összeállítással kapcsolatban is. A túrázás a vízen eltöltött szabadidő élvezetéről szól, ezért vásárlóink biztosak akarnak lenni abban, hogy tartós és hatékony vitorlába fektették pénzüket.
Az Ullman Sails nagy tapasztalattal rendelkezik a vitorlázók kiszolgálásában, legyen szó akár olimpiai csapatról vagy hétvégi vitorlázókról, így tudjuk, hogy vásárlóinknak milyen vitorlaszettre van szükségük céljaik eléréséhez.
Akár telilatnis vagy betekerhető nagyvitorlában, vagy roll-génuában, spinnakerben vagy viharfockban gondolkodik, mindet testreszabjuk Önnek.
Tudjuk, hogy nem szeretné megkerülni a Horn-fokot, csak egy kellemes, nyugodt hétvégét eltölteni fel-alá vitorlázva, vagy épp egy helyi verseny résztvevőjeként. Az Ullman Sailsnél együtt dolgozunk Önnel, hogy a vitorlák tökéletesen passzoljanak hajójához, vitorlázási stílusához, pénztárcájához.

Hajójának vitorla ÖSSZEÁLLÍTÁSA


Segítünk Önnek eldönteni, hogy mi a legjobb variáció akár új vitorláról, akár egy meglévő átalakításáról van szó. Nem célunk eladni Önnek olyasvalamit, amire nincs szüksége, ehelyett minden esetben a tökéletes megoldást keressük. Számos megoldást kínálunk Önnek, hogy könnyebben használhassa vitorláit. Vitorlakészítőink minden kérdésre választ adnak, legyen szó arról, hogy telelatnis nagyvitorlát szeretne, vagy hogy mekkora a megfelelő méretű roll-genua.


bőszeles vitorlák

Az asszimetrikus túra-spinnakerünket speciálisan úgy terveztük, hogy könnyű legyen használni, és nagyobb lendületet adjon a túráknak.


KIMAGASLÓ SZOLGÁLTATÁSI SZÍNVONAL

Számunkra minden ügyfél egyformán fontos, az új vitorlákat a lehető leghamarabb szállítjuk, és a sérült vitorlák javítására is van megoldásunk. Még csúcsszezonban is 24-48 órán belül javítja visszakaphatja vitorláját, kis javítások akár helyben meg is várhatóak, hogy ne kelljen sok időt a szárazföldön töltenie.
Bármilyen típusú hajóra kínálunk téli-nyári ponyvákat akár lélegző anyagból is, továbbá vállaljuk UV védők utólagos felvarrását vitorlákra, valamint fock-perselingek, lazyjackek, biminik, sprayhoodok készítését.


A megfelelő technológia

A vitorla anyagának megválasztása kritikus eleme a vitorla tartósságának. A szőtt anyagú vagy a laminált a jobb választás? Segítünk Önnek a tökéletes megoldást megtalálni!

További információ a FiberPath Technológiáról, illetve működéséről elérhető IDE kattintva



További információ, rendelésfelvétel:

Marton Balázs
ullmansails@mbsailing.hu
+36-30/ 586-3737